در زمان راه اندازی کسب  کار، بسیاری از افراد تمام جوانب را نمی سنجند و در نتیجه دچار مشکلات متعددی می شوند که سبب شکست و توقف کسب و کار آن ها می باشد. بنابراین اصولا هر شخصی که قصد راه اندازی کسب و کاری را دارد و یا حتی قصد دارد کسب و کار راه انداخته خود را رونق بیشتری بخشد، قطعا برای دریافت مشاوره کسب و کار اقدام می نماید.

امروزه مشاوره کسب و کار یکی از اصلی ترین و اساسی ترین ارکان کسب و کار در تمام دنیا محسوب می شود.

کمک گرفتن از جلسات مشاوره کسب و کار، برای راه اندازی و شروع یک کسب و کار با توجه به توصیه های مشاوران در این زمینه می تواند عامل مهمی برای موفقیت در یک شغل به حساب آید.

حال سوال اساسی که ممکن است رخ دهد اینجاست که از چه کسی میتوان مشاوره کسب و کار گرفت؟ یا اصلا مشاوره کسب و کار چیست و چه تاثیری دارد؟ 

در ادامه این مقاله قصد داریم به بررسی این نکات بپردازیم پس با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کنید.

مشاور، شخصیست متخصص که بررسی تمام جوانب می پردازد و مسائل را به طور کامل در جلسات مشاوره کسب و کار شما برایتان عنوان می کند.

در ادامه قصد داریم برخی از مواردی که در مشاوره کسب و کار Business consultant بررسی و عنوان می شود را ذکر کنیم:

ارزیابی خود:

هدف از این کار است که تمام ایده های شما واضح و روشن بیان شود. سپس بررسی شود که آیا آمادگی لازم را برای راه اندازی کسب و کار دارید یا نه

برای مثال یکی از مواردی که در ای زمینه مورد بررسی قرار میگیرد مسائل مالی و توانایی فرد می باشد. یعنی بررسی می شود که آیا شخص توانایی سرمایه گذاری را دارد یا همه جوانب را نسنجیده؟

قطعا بررسی این مسئله بسیار مهم می باشد.

 

  • شناخت بازار کار و تحلیل رقبا:

در این مرحله باید تمام پستی و بلندی های سر راه خود را به خوبی بشناسید. سپس باید رقبای خود را در این راه بشناسید و آن ها را مورد بررسی قرار دهید.

مثلا روش ها و تکنیک های آن ها را تا حد امکان شناسایی کنید تا بتوانید از روش های موفقیت آن ها در راه خود نیز بهره ببرید.

  • برآورد هزینه ها:

شما باید در مسیر کسب و کار، مخصوصا در ابتدای مسیر برای نشان داد و راه اندازی کسب و کار هزینه کنید. در این مرحله شما می توانید با استفاده از مشاوره کسب و کار تمام مسائل ریزو دستی که هزینه بردار هستند را مورد بررسی قرار دهید.

C:UsersarezouAppDataLocalMicrosoftWindowsINetCacheContent.Word3.jpg

  • گسترش و تکامل ایده ها: 

آزمایش ایده ها: در این مرحله شخص مشاور ایده های شما را مورد بررسی تخصصی قرار می دهد و در نتیجه متوجه می شود که آیا این ایده ها در مرحله اجرا، قابلیت اجرایی را دارند یا خیر

  • نوشتن طرح کلی:

در این مرحله شما باید به کمک مشاور طرح کلی کسب و کار خود را بنویسید و سپس اگر طرح از نظر شما و مشاور مورد قبول بود، آن وقت بتوانید طرح را دقیق تر و با جزئیات کامل تر مورد بررسی قرار دهید و یک طرح جامع تهییه بفرمایید.

  • انتخاب یک نام تجاری:

به طور یقین هر کسب و کاری دارای یک نام تجاری می باشد.

در این مرحله شما می توانید با استفاده از مشاوره کسب و کار، یک نام تجاری و یا برند برای کسب و کارتان انتخاب کنید. یا حتی اگر از قبل ایده ای در ذهن خود داشتید، آن را برای مشاور عنوان کنید و با وی م بگیرید. سپس نام انتخاب شده را حتما به ثبت برسانید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره های مختلف ، از جمله مشاوره کسب و کار می توانید به سایت شاپرک مراجعه کرده و از اطلاعات و مشاوره تیم آن ها بهرمند شوید.




shaapaaraak کسب ,کار ,مشاوره ,بررسی ,ها ,راه ,کسب و ,و کار ,مشاوره کسب ,در این ,مورد بررسیمنبع

مشاوره مدیریت، از مهم ترین نیاز های سازمان ها

مشاوره کسب و کار و اهمیت به کارگیری آن در کسب و کارها

شرکت مشاوره کسب و کار و خدمات آن

هر آنچه باید درباره مشاوره مدیریت بدانید

شرکت های مشاوره و وظایف آن ها

چرا تمامی شرکت ها برای پیشرفت به مشاوره مدیریت نیازمندند؟

با مشاور منابع انسانی بیشتر آشنا شوید!

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

تخفیف دونی ارزان کده نگاه به زیبایی مجله گردشگری تب نگ،معرفی کانال و گروه،تبلیغات کانال و گروه بهترین خدمات برش برنج ارزانی اطلاعات سایت سرگرمی دنیا 99 ryann41p4fr4 situs